Δημοσιεύστε την αναγγελία του γάμου σας σε 5' λεπτά

Η αναγγελία γάμου μπορεί να δημοσιευτεί μέσω της ιστοσελίδας μας σε όποια εφημερίδα και ημερομηνία επιλέξετε, με κόστος από μόλις 15,00 ευρώ και με επιλογή σε 84 εφημερίδες. Αν και φαντάζει κάπως δευτερεύουσα διαδικασία μέσα σε τόσες προετοιμασίες για ένα ζευγάρι που αποφασίζει να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο είναι υποχρεωτική. Το ζήτημα είναι να μην χρειαστεί να αφιερωθεί πολύς χρόνος άσκοπα, σε μια περίοδο που το άγχος είναι μεγάλο, οι προετοιμασίες και οι υποχρεώσεις είναι πολύ απαιτητικές και συνεπώς ο χρόνος είναι λιγοστός και ιδιαίτερα πολύτιμος.
 
Μέχρι σχετικά πρόσφατα, η διαδικασία δημοσίευσης για κάποια αγγελία γάμου σε εφημερίδα ήταν συγκεκριμένη και αναπόφευκτη. Κάποιος από το ζευγάρι, από τους γονείς ή τους κουμπάρους θα έπρεπε να επισκεφτεί το αρμόδιο τμήμα σε κάποια τοπική ή εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδα. Μόνο επί τόπου είχε τη δυνατότητα να υποβάλει το κείμενο που στη συνέχεια θα δημοσιευόταν στις αγγελίες γάμου, μια διαδικασία που σίγουρα, μαζί με τις μετακινήσεις και την αναμονή, θα απαιτούσε τουλάχιστον 1-2 ώρες. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, το internet προσφέρει μια ταχύτερη και πιο πρακτική λύση, καθώς δίνει πλέον τη δυνατότητα στους μελλόνυμφους να κάνουν την παραγγελία τους για την αγγελία γάμου σε εφημερίδα, από το σπίτι, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και κινητού τηλεφώνου, χωρίς φυσική επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας. Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή και εύκολη και ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 5 λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

Στο σημείο αυτό έχετε ολοκληρώσει πλέον τη διαδικασία σας , η δημοσίευσή σας έχει σταλεί και είναι απλά και μόνο θέμα χρόνου να δημοσιευτεί (θα την δείτε την συγκεκριμένη ημερομηνία που επιλέξατε) στις αγγελίες γάμου της εφημερίδας της επιλογής σας. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να αφιερώσετε όλο τον υπόλοιπο χρόνο και τις δυνάμεις σας στις υπόλοιπες, πιο σημαντικές ενδεχομένως εκκρεμότητες της προετοιμασίας του γάμου σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο της διαδικασίας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει πολύ αναλυτικά την διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας σας για την αναγγελία γάμου, μια καθημερινή και εύκολη υπόθεση πλέον, μέσω διαδικτύου από την σελίδα του publees.com. Αφιερώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας προκειμένου να παρακολουθήσετε το βίντεο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία

 

 Δείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την αναγγελία του γάμου σας