Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το www.publees.com;

Η πρώτη και μοναδική ιστοσελίδα στην Ελλάδα που κάνει κάθε είδους δημοσιεύσεις σε όλες τις εφημερίδες!

Τι εννοείτε «Δημοσιεύσεις»;

Δείτε μερικές δημοσιεύσεις που μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε εφημερίδα μέσω του publees. Ανακοινώσεις, κηδεία, αναγγελία γάμου, μνημόσυνο, αναγγελίες, κινηματογραφικά, οικονομικά, ισολογισμοί, ισολογισμός, ανακοίνωση τραπεζών, ρυθμιστική αρχή ενέργειας (ΡΑΕ), μικρές αγγελίες, δικόγραφα, τραπεζικά δικόγραφα, άδεια εγκατάστασης εταιρείας, καταστατικά σωματείων, αλλαγή επωνύμου, αλλαγή χρήσης γης, δασικά, οικονομικού περιεχομένου, ίδρυση - ρύθμιση - συγχώνευση εταιρείας, ευχαριστήριο, πρόσκληση, απαλλοτρίωση, αξιόγραφο και πολλά ακόμα είδη δημοσιεύσεων!

Πότε θα δημοσιεύσετε την αναγγελία του γάμου μου;

Η αναγγελία του γάμου σας θα προωθηθεί για να δημοσιευθεί την ημερομηνία που εσείς θα επιλέξετε κατά την παραγγελία σας.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να γίνει η αναγγελία του γάμου μου;

Συχνά ακούμε αυτή την ερώτηση από πελάτες, αλλά διαβάζουμε και διάφορα στο ίντερνετ. Αυτό που θα σας πούμε εδώ, είναι αυτό που ο νόμος ορίζει, αλλά και από την εμπειρία μας σχετικά με το γιατί ακούτε διαφορετικές απόψεις για το θέμα. Έτσι, βάση του νόμου 1250 του Αστικού Κώδικα, αναφέρετε ρητά ότι ο γάμος θα πρέπει να γίνει εντός 6 μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης. Θεωρητικά, θα μπορούσαμε να τελέσουμε τον γάμο την ίδια μέρα με την δημοσίευση, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, διαφορετικά θα πρέπει να επαναληφθεί η δημοσίευση. Βλέπε άρθρο 1369 του αστικού κώδικα.
Γιατί ακούμε ή διαβάζουμε λοιπόν τόσες διαφορετικές απόψεις για αυτό το θέμα; Aν και ψάξαμε αρκετά το θέμα και με νομικούς, τελικά αυτή η απαίτηση των 3ον μηνών έως 15 ημερών δεν προκύπτει να βασίζετε σε κάποιο νόμο. Πιθανόν βασίζετε σε κάποιο άτυπο εσωτερικό κανονισμό που έχει να κάνει με την οργάνωση του εκάστοτε δήμου ή της ενορίας που θα τελέσουν τον γάμο. Για να γλιτώσετε λοιπόν ταλαιπωρία και καθυστέρηση σχετικά με τις διαδικασίες, καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε την οδηγία που θα μας δώσει ο αρμόδιος για την περίπτωση του κάθε ενός, υπάλληλος ή ιερέας.

Σε όλες τις εφημερίδες;

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσουμε όλες τις εφημερίδες. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες τοπικές εφημερίδες, από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Γιατί δεν φορτώνει η λίστα με τις εφημερίδες;

Οι περιπτώσεις που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να μην έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία. Προσοχή στα πεδία των περιοχών, καθώς υπάρχουν 2 πεδία όπου στο πρώτο γράφουμε το ένα πρόθεμα π.χ. στο/στον/στους/στα/στη/στην και στο επόμενο πεδίο τον τόπο π.χ. Αθήνα Αττικής. Η άλλη περίπτωση είναι να μην είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ανάγνωση της γλώσσας JavaScript στον browser που χρησιμοποιείτε. Σε αυτή την περίπτωση εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας δίνει οδηγίες για το πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία. Συνήθως οι συσκευές Mac την έχουν απενεργοποιημένη από το εργοστάσιο. Τέλος, αν χρησιμοποιείτε windows XP ή παλαιότερη έκδοση υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά η εν λόγω λειτουργία αλλά και ολόκληρη η ιστοσελίδα μας από τον Internet explorer. Αν χρησιμοποιείτε Windows XP για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως δοκιμάστε από διαφορετικό περιηγητή (browser) όπως ο Chrome ή ο Mozilla.

H πιστωτική/χρεωστική μου κάρτα δεν περνάει.

Σας ενημερώνουμε ότι κάποιες κάρτες με τα ακόλουθα BIN (Bank Identification Number ή τα πρώτα 6 ψηφία της κάρτας σας) δεν περνούν από σύστημά μας καθώς η εκάστοτε τράπεζα που έχει εκδώσει το αντίστοιχο ΒΙΝ δεν επιτρέπει την συναλλαγή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες πληροφορίες ή για να άρετε τον περιορισμό. Τα ακόλουθα bin έχουμε διαπιστώσει ότι δεν περνάνε μέσα από το σύστημά μας για τους ως άνω λόγους : 5167 32 - 4305 89 - 5351 42 - 3671 18 - 4324 96

Η πιστωτική μου κάρτα δεν έχει όνομα, τι κάνω;

Υπάρχουν πολλές προπληρωμένες κάρτες οι οποίες δεν έχουν όνομα ανάγλυφο επάνω τους. Ο μηχανισμός για τις χρεώσεις των καρτών που χρησιμοποιούμε στην υπηρεσία μας δεν ζητάει όνομα για να διευκολύνουμε τις συναλλαγές σας.

Δεν βρίσκετε μια συγκεκριμένη εφημερίδα;

Τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσα σε λίγες ώρες θα προσπαθήσουμε να την έχουμε συμπεριλάβει στην σελίδα μας! Μην διστάσετε! Δοκιμάστε μας!

Πως μπορείτε να μας πληρώσετε;

 1. Μέσω πληρωμής σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας που τηρείτε λογαριασμό. Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής paybybank και θα σας εκδώσουμε έναν μοναδικό κωδικό πληρωμής μέσω του οποίου θα αναζητήσει ο υπάλληλος της τράπεζας στο πεδίο πληρωμές το paybybank. Ο κωδικός πληρωμής αφορά και το ποσό που θα πληρώσετε, επομένως αν η παραγγελία σας έχει ποσό 14,99€, το σύστημα δεν θα δεχθεί 15,00€. Δείτε εδώ τους τρόπους εξόφλησης που υποστηρίζει η κάθε τράπεζα. Επίσης, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και στα σημεία εξυπηρέτησης πληρωμών της Western Union. Βρείτε εδώ το πλησιέστερο σημείο Western Union με την βοήθεια των φίλτρων. Τέλος, μας αποστέλλετε το αποδεικτικό πληρωμής με e-mail ή Fax. Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία από το smartphone σας την απόδειξη πληρωμής και να μας την αποστείλετε. 
 2. Μέσω Paypal.
 3. Μέσω πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας τραπέζης.

Θα σας κόψουμε απόδειξη;

Θα σας κόψουμε όπως οφείλουμε βάσει νόμου, Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών ή αν επιθυμείτε Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να επιλέξετε μέσα στην φόρμα παραγγελίας μαζί με τα στοιχεία σας και το είδος του παραστατικού που επιθυμείτε. Το παραστατικό θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Μου ζητάει κουπόνι... τι να κάνω;

Τα εκπτωτικά κουπόνια τα διαθέτουμε στους πελάτες μας μέσω διαφημιστικών προωθήσεων. Αν δεν έχετε κουπόνι, δεν θα συμπληρώσετε τίποτα στο κουτάκι που σας το ζητάει και θα προχωρήσετε κανονικά την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που έχετε συχνές δημοσιεύσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προμηθεύσουμε με τα εκπτωτικά κουπόνια του publees.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα εκπτωτικό κουπόνι;

 • Αν είστε μέλος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την ανανέωση του κουπονιού σας
 • Αν είστε επαγγελματίας και κάνετε συχνές δημοσιεύσεις, παρακαλούμε κάντε την εγγραφή σας στο site μας και επικοινωνήστε μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας δηλώνοντας μας το όνομα χρήστη (user name) και το e-mail σας καθώς και το αίτημά σας για εκπτωτικό κουπόνι. Εντός λίγων ωρών θα έχετε λάβει ένα κουπόνι μακράς διαρκείας αποκλειστικά για εσάς. 

Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει την επιθυμητή ημερομηνία που σας δήλωσα;

 • Το publees έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό μηχανισμό που ανάλογα με την ώρα και την ημέρα που καταχωρείτε εκείνη την στιγμή την παραγγελία σας, σάς επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη ημερομηνία δημοσίευσης.
 • Σε όλα τα είδη δημοσιεύσεων, με εξαίρεση την αναγγελία του γάμου, η δημοσίευση θα γίνει την επιθυμητή από εσάς ημερομηνία κατά 99,99%. Για την αναγγελία του γάμου όμως δυστυχώς, υπάρχει μια μικρή περίπτωση να μην δημοσιευτεί την μέρα που ζητήσατε αλλά την ακριβώς επόμενη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εφημερίδες ορίζουν τον χώρο των δημοσιεύσεων ανάλογα με τον διαφημιστικό χώρο που έχουν πουλήσει. Έτσι, όταν τους προκύψει κάτι έκτακτο, αφαιρούν κάποιες δημοσιεύσεις, με πρώτη προτεραιότητα τις αναγγελίες γάμων και τις μεταφέρουν για το επόμενο φύλλο. Μην ανησυχείτε όμως, λόγω της πολύ καλής σχέσης του publees.com με τις εφημερίδες, έχουμε συμφωνήσει να μας ενημερώσουν μόλις συμβεί κάτι τέτοιο και εμείς με την σειρά μας θα ενημερώσουμε αμέσως εσάς!

Τι μπορώ να δημοσιεύσω στην κατηγορία Δικαστικά; 

 • Δικόγραφα είναι τα έγγραφα που συντάσσονται για πιστοποίηση διαδικαστικών πράξεων, που ενεργούνται από τους διαδίκους, δηλαδή από τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε μια δίκη ή τους αντιπροσώπους τους (πχ. δικηγόρους). Δικόγραφο είναι η αγωγή, η κλήση για συζήτηση, η έφεση, η αναίρεση, η πρόσθετη ή κύρια παρέμβαση, η ανακοπή, η προσεπίκληση κλπ.
 • Εκθέσεις, κατά τη νομική επιστήμη,  είναι τα έγγραφα που συντάσσονται για πιστοποίηση πράξεων που ενεργούνται από το δικαστήριο ή τους άλλους δικαστικούς υπαλλήλους, εκτός από τους δικηγόρους. Τέτοιες είναι λ.χ. οι εκθέσεις επιδόσεως των δικαστικών επιμελητών, οι εκθέσεις αυτοψίας κλπ. Οι εκθέσεις είναι δημόσια έγγραφα.
 • Δικαστική απόφαση είναι η κρίση του Δικαστηρίου επί μιας διαφοράς μεταξύ των διαδίκων.
 • Σε κάποιες περιπτώσεις, ο νόμος επιβάλλει τη δημοσίευση ορισμένων δικογράφων, εκθέσεων και δικαστικών αποφάσεων στον τύπο (εφημερίδες).
 • Στην κατηγορία Δικηγόροι - Επιμελητές μπορείτε να δημοσιεύσετε όλα τα είδη των Δικογράφων, Εκθέσεων και Αποφάσεων. Αν δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία του είδους του δικογράφου που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε, τοποθετήστε το στο Δικόγραφα Γενικά.

Θέλω να δημοσιεύσω την αναγγελία του γάμου μας στη εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Σας ενημερώνουμε ότι η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ τα τελευταία χρόνια είναι εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και δεν δημοσιεύει αναγγελίες γάμου, καθώς δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 1369 του 1250/82 Α.Κ., όπου προβλέπει να γίνει η δημοσίευση σε ημερήσιας κυκλοφορίας εφημερίδα. Μπορείτε να δείτε τις εφημερίδες που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου πατώντας εδώ και αφού συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.

Θέλω να δημοσιεύσω την αναγγελία του γάμου μας στη εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»

Σας ενημερώνουμε ότι η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ  είναι εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και δεν δημοσιεύει αναγγελίες γάμου, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 1369 του 1250/82 Α.Κ., όπου προβλέπει να γίνει η δημοσίευση σε ημερήσιας κυκλοφορίας εφημερίδα. Μπορείτε να δείτε τις εφημερίδες που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου πατώντας εδώ και αφού συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.

Θέλω να δημοσιεύσω την αναγγελία του γάμου μας στη εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Σας ενημερώνουμε ότι η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  είναι εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και δεν δημοσιεύει αναγγελίες γάμου, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 1369 του 1250/82 Α.Κ., όπου προβλέπει να γίνει η δημοσίευση σε ημερήσιας κυκλοφορίας εφημερίδα. Μπορείτε να δείτε τις εφημερίδες που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου πατώντας εδώ και αφού συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.

Θέλω να δημοσιεύσω την αναγγελία του γάμου μας στη εφημερίδα «Α1»

Σας ενημερώνουμε ότι η εφημερίδα Α1 (Άλφα ένα) είναι εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και δεν δημοσιεύει αναγγελίες γάμου, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 1369 του 1250/82 Α.Κ., όπου προβλέπει να γίνει η δημοσίευση σε ημερήσιας κυκλοφορίας εφημερίδα. Μπορείτε να δείτε τις εφημερίδες που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου πατώντας εδώ και αφού συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.