Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard. Εξαιρούνται οι κάρτες MAESTRO της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Μέσω της υπηρεσίας PayPal

 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία PayPal ακόμη και αν δεν έχετε δικό σας λογαριασμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.
 2. Επιλέξτε πληρωμή μέσω PayPal
 3. Επιλέξτε Pay with my credit or debit card.
 4. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και πατήστε Review and continue
 5. Επιλέξτε το Pay now.
 6. Η πληρωμή σας έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Μέσω της υπηρεσίας PayByBank

 1. Το Paybybank είναι μία υπηρεσία του Ιδρύματος Πληρωμών WorldBridge που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 η οποία ως Ίδρυμα Πληρωμών λειτουργεί υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Με το Paybybank δεν πραγματοποιείται κατάθεση αλλά πληρωμή. Δεν απαιτείται ο τραπεζικός λογαριασμός της επιχείρησης μας. Θα λάβουμε άμεσα την πληρωμή σας και θα προχωρήσουμε κατευθείαν στην διαδικασία της δημοσίευσης της εντολής σας.
 2. Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας θα λάβετε έναν κωδικό πληρωμής. Με αυτόν θα μπορείτε να εισέλθετε στο web banking σας ή στο phone banking σας και πραγματοποιήσετε την πληρωμή.
 3. Επιπλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας που τηρείτε λογαριασμό. Θα σας εκδόσουμε έναν μοναδικό κωδικό πληρωμής μέσω του οποίου θα αναζητήσει ο υπάλληλος της τράπεζας στο πεδίο πληρωμές το paybybank. Ο κωδικός πληρωμής αφορά και το ποσό που θα πληρώσετε, επομένως αν η παραγγελία σας έχει ποσό 14,99€, το σύστημα δεν θα δεχθεί 15,00€. Δείτε εδώ τους τρόπους εξόφλησης που υποστηρίζει η κάθε τράπεζα.

  ΤΡΑΠΕΖΑ

  ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ PAYBYBANK?

  Alpha Bank

  ΤΑΜΕΙΟ

  Κωδικός Συναλλαγής: ΑΠΛΗ -> Paybybank

  Eurobank

  ΤΑΜΕΙΟ

  Λοιπές Πληρωμές -> Πληρωμή PAYBYBANK

  Τράπεζα Πειραιώς

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Εφαρμογή EQUATION Κωδικός Οργανισμού 933 (Paybybank)

  Εθνική Τράπεζα

  ΤΑΜΕΙΟ

  Πληρωμές Τρίτων 4342, αναζήτηση Paybybank ή 90933

   
 4. Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στο πλησιέστερο σημείο που κάνει συναλλαγές της westernunion χρησιμοποιώντας τον ως άνω κωδικό ενημερώνοντας τον/την υπάλληλο ότι αφορά πληρωμή paybybank. Αμέσως μετά στείλτε μας στο e-mail payme@publees.com ή στο fax 213 035 1792 το αποδεικτικό της συναλλαγής σας. Βρείτε εδώ το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης
 5. Η πληρωμή σας θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι, μία εργάσιμη ημέρα πριν την ημερομηνία δημοσίευσης.
 6. Αμέσως μετά στείλτε μας στο e-mail payme@publees.com ή στο fax 213 035 1792 το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.
 7. Αυτό ήταν! Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σας ενημέρωσουμε σύντομα σχετικά με την εξέλιξη του!
 8. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που κάποιος υπάλληλος δεν γνωρίζει τις διαδικασίες ή αρνηθεί να εκτελέσει την συναλλαγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο που βρίσκεστε προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τηλ. Επικοινωνίας +30 210 60 95 370

Πληρωμή Paybybank με Alpha e-Banking

Πληρωμή Paybybank με EUROBANK e-Banking

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες για το PayPal μπορείτε να βρείτε εδώ