Αναγγελία γάμου σε εφημερίδα μέσω Internet

Η αναγγελία γάμου μπορεί να φαντάζει κάπως δευτερεύουσα διαδικασία μέσα σε τόσες προετοιμασίες για ένα ζευγάρι που αποφασίζει να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο είναι υποχρεωτική. Το ζήτημα είναι να μην χρειαστεί να αφιερωθεί πολύς χρόνος άσκοπα, σε μια περίοδο που το άγχος είναι μεγάλο, οι προετοιμασίες και οι υποχρεώσεις είναι πολύ απαιτητικές και συνεπώς ο χρόνος είναι λιγοστός και ιδιαίτερα πολύτιμος.
 
Μέχρι σχετικά πρόσφατα, η διαδικασία δημοσίευσης για κάποια αγγελία γάμου σε εφημερίδα ήταν συγκεκριμένα και αναπόφευκτη. Κάποιος από το ζευγάρι, από τους γονείς ή τους κουμπάρους θα έπρεπε να επισκεφτεί το αρμόδιο τμήμα σε κάποια τοπική ή εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδα. Μόνο επί τόπου είχε τη δυνατότητα να υποβάλει το κείμενο που στη συνέχεια θα δημοσιευόταν στις αγγελίες γάμου, μια διαδικασία που σίγουρα, μαζί με τις μετακινήσεις και την αναμονή, θα απαιτούσε τουλάχιστον 1-2 ώρες. 
 

Δημοσίευση αγγελίας γάμου σε λιγότερα από 5 λεπτά!

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, το internet προσφέρει μια ταχύτερη και πιο πρακτική λύση, καθώς δίνει πλέον τη δυνατότητα στους μελόνυμφους να κάνουν την παραγγελία τους για την αγγελία γάμου σε εφημερίδα, από το σπίτι, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και κινητού τηλεφώνου, χωρίς φυσική επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας. Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή και εύκολη και ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 5 λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

 • - Επισκέπτεστε τον ιστότοπο του publees.com και συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα που αφορά την αναγγελία γάμου, με λίγα απαραίτητα στοιχεία με τα οποία το σύστημα δημιουργεί αυτόματα για λογαριασμό σας το κείμενο της αγγελίας.
 •  
 • - Παντώντας τον υπολογισμό τιμής, στην οθόνη σας εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες εφημερίδες, καθώς και το κόστος δημοσίευσης σε καθεμία από αυτές.
 •  
 • - Επιλέγετε στη συνέχεια την εφημερίδα στην οποία επιθυμείτε να δείτε τη δημοσίευση της αγγελίας σας, καθώς επίσης και την ημερομηνία της δημοσίευσης που προτιμάτε.
 •  
 • - Σας δίνεται έπειτα η δυνατότητα, εάν επιθυμείτε, να λάβετε το συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας στην οποία θα πραγματοποιηθεί η δημοσίευσή σας.
 •  
 • - Γράφετε τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά στοιχεία σας, ώστε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του publees.com και να λάβετε την απόδειξη (ή ακόμη και τιμολόγιο αν θέλετε) για την καταχώρηση της αγγελίας σας.
 •  
 • - Ολοκληρώνετε τη διαδικασία επιλέγοντας απλά τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί. Οι διαθέσιμες μέθοδοι περιλαμβάνουν την χρέωση σε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, την πληρωμή μέσω του Paypal ή την τραπεζική πληρωμή (Paybybank).
 •  

Στο σημείο αυτό έχετε ολοκληρώσει πλέον τη διαδικασία σας , η δημοσίευσή σας έχει σταλεί και είναι απλά και μόνο θέμα χρόνου να δημοσιευτεί (θα την δείτε την συγκεκριμένη ημερομηνία που επιλέξατε) στις αγγελίες γάμου της εφημερίδας της επιλογής σας. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να αφιερώσετε όλο τον υπόλοιπο χρόνο και τις δυνάμεις σας στις υπόλοιπες, πιο σημαντικές ενδεχομένως εκκρεμότητες της προετοιμασίας του γάμου σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο της διαδικασίας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει πολύ αναλυτικά την διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας σαςγια αναγγελία γάμου, μια καθημερινή και εύκολη υπόθεση πλέον, μέσω διαδικτύου από την σελίδα του publees.com. Αφιερώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας προκειμένου να παρακολουθήσετε το βίντεο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία

 

 Δείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την αναγγελία του γάμου σας