Δημοσίευση Ισολογισμού - Πρόσκλησης Γενικής Συνέλευσης σε εφημερίδα και Οn - line

Βάση των εξελίξεων στο χώρο των δημοσιεύσεων των ισολογισμών και σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) δόθηκε η δυνατότητα να μην είναι υποχρεωτική η δημοσίευση των ισολογισμών σε οικονομικές, πολιτικές και τοπικές εφημερίδες με την προϋπόθεση ότι η ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Προσοχή, το domain name θα πρέπει να ανήκει στην εταιρεία και όχι σε κάποιο τρίτο διαχειριστή ή εκπρόσωπο.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που δημιουργούνται, και σε συνεργασία με την Skylabcreative, καταφέραμε να προσφέρουμε σε όσες εταιρείες δεν έχουν επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο, ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε αφορά την περίπτωση του ισολογισμού ή της πρόσκλησης γενικής συνέλευσης, είτε χρειάζεστε να καλύψετε περισσότερες ανάγκες. Βάση των δεδομένων οικονομικών δυσκολιών η αρχική τιμή για την κατασκευή ενός site* για δημοσίευση ισολογισμού για την δική σας επιχείρηση ξεκινάει από:

 50,00€  σε περίπτωση που έχετε domain name και hosting, αν δεν έχετε, από

100,00€  μπορούμε να σας τα παρέχουμε hosting και domain name, με πολύ μικρό χρόνο υλοποίησης. Δείτε τα πρώτα δύο demo site που ετοιμάσαμε για εσάς.

Demo site 1             Demo site 2

Δείτε μερικά μόνο δείγματα της δουλειά μας σε :

DEMO 1 : http://medevien.net/

Demo 2 : e-techniki.eu/tyrokomikimessinis-isologismoi.grkosmimatakanakis.net/index.html,

 bardoulakis.net/index.htmltsourakakis.net/index.html 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αναρτήσετε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να τα δημοσιεύσετε σε μια εφημερίδα οικονομικού περιεχομένου με τον γνωστό μέχρι τώρα τρόπο. Στείλτε μας το αρχείο του ισολογισμού σας και σε ελάχιστο χρόνο θα λάβετε την προσφορά μας.

Για οποιαδήποτε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει σε κάθε σας απορία.

- επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας από εδώ για να σας στείλουμε την προσφορά μας

- επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου 210 60 95 370

Με την εγγύηση επιτυχημένης δημοσίευσης που εδώ και 3 χρόνια απολαμβάνετε από το publees.com !

    *Εξαρτώμενη διαχείριση

   **Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε ο Φ.Π.Α 23%, με προϋπόθεση να έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain name και φιλοξενία (hosting)

*** Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε ο Φ.Π.Α 23% με απόκτηση νέου domain name σε οποιαδίποτε κατάληξη και φιλοξενία (hosting) σε δικό μας server